At køre bil i USA:

Når du kører bil i USA er der en række færselsregler som du bør sætte dig ekstra ind i:
Højresving når der er rødt lys:
I de fleste lyskryds er det tilladt at svinge til højre når der er rødt, husk at se dig godt for.
Du kan dog komme ud for et skilt hvor der står "No Turn on Red" som betyder at her må der ikke svinges til højre ved rødt lys.
Ved fuld stop tavle:
Når du på mindre veje møder fuld stop skilte gælder der en særlig amerikansk vigepligt som er, alle køretøjer skal stoppe helt op når man kommer til krydset og det er så den bilist der først stopper i krydset der må køre først ud i krydset.
Vognbane skift:
De fleste steder er det tilladt at overhale/passere inden om, her benyttes ikke det at trække ind til højre vejbane. Så vær opmærksom på at der kommer passerende biler på begge sider af dig. Nogle steder vil der være opsat skilte med at langsom trafik skal trække til højre. Vær også opmærksom på at på nogle motorveje er der Car Pools baner, dette er baner som er forbeholdt biler med flere personer i og må ikke benyttes hvis man køre alene.
Amerikansk skolebus:
Overhal ALDRIG en skolebus der holder stille med et blinkende stop skilt tændt, stop straks din bil lige meget om skolebussen holder i din køreretning eller i modsatte retning. Disse skolebusser er hellige.
Bliv i bilen hvis du bliver stoppet:
Bliver du stoppet af politiet så bliv siddende i bilen med begge hænder solit plantet på rettet og her bliver de til du får anden besked.


Familien Andersen Florida ferie
Køre i bil i USA: