USA med familien Andersen

At køre bil i USA er forbeholds vis nemt og generelt køre amerikanerne pænt og hensynsfuldt, men husk på at der er mange turister omkring på vejene.


Der er dog nogle færdselsregler som er meget forskellig fra de danske og der kan også være forskel mellem de enkelte stater.


Pas på de mange forskellige hastigheds regler de slår hård ned på overtrædelser af disse.


Her er nogle af de særlige trafikregler.

  1. Turn on Red, i mange lyskurve er det tilladt at dreje til højre når der er rødt dog ikke hvor der er skiltet med at dette må du ikke, husk at se dig godt for inden du drejer.

  2. 4 Way Stop, på mindre veje hvor 3 eller 4 veje mødes er der fuld stop for alle, det virker på den måde at den bil der først holder stille har lov til at køre først frem.

  3. Right Lane Overtaking, på store veje med flere baner er det tilladt at overhale højre om så husk at holde skarpt øje med alle baner og især skal du holde øje med lastvogne de kommer hurtigt og på begge sider af dig.


  4. School Buss, skolebusser er et fredet køretøj og hvis denne holder stille med blinkende lygter skal alle holde tilbage også selv om du kører i den modsatte retning. Overhold dette da det kan blive meget dyrt ikke at gøre det. 

Hvis du er så uheldig at blive stoppet af politiet så bliv siddende i bilen og hold begge hænder på rettet.

Når vi er i USA skal vi jo ha en bil og køre i og dem lejer vi gerne hos Alamo, fordelen ved Alamo er at du hjemmefra kan klargører papirarbejdet online og gå direkte ud på parkeringspladsen og hente bilen uden at stå i kø ved skranken.

I USAkøre de fleste biler med automat gear

Skiltningen i USA er meget god.

Vores biler fra forige gang