USA med familien Andersen

Naturen og Floridas dyreliv.

Når man rejser til Florida må man huske på at man kan ikke helt undgå at støde på den fantastiske natur samt dens dyreliv. Florida har et rigt dyreliv med masser af dyr som vi ikke kender fra den danske natur.


Som det første kan nævnes at Floridas nationale dyr er den truet Panther, der er ca. 130 stk. tilbage i den vilde natur i Florida og de fleste af dem lever i det sydlige.


Det som de fleste tænker på når talen går om dyr i Florida er nok alligatoren og dem er der masser af man regner med at der er ca. 1,3 millioner alligator i Florida og det siges at hvor der er et vandhul er der mulighed for at der er en, dog må jeg sige at det ikke er så tit man ser en. Mange tror at det er farligt at opholde sig i Florida grundet disse farlige dyr men der er kun registreret 383 tilfælde af angreb på mennesker siden 1948 og af disse var de 126 så små at de ikke skulle behandles. Der er reporteret om 32 dødsulykker med alligator siden 1970 hvoraf de 21 er fra 2000 og frem til i dag.


Et dyr som vi ser masser af er den store trane fugl "sanhill crane" den kommel altid forbi hvor vi bor og den er stor ca. 150cm høj, den er som regel ikke bange for mennesker men da den er så stor har vi valgt ikke at gå for tæt på den.